opc_loader

Wensenlijst

Hoe B-Natural ontstond

Hoe B-Natural ontstond

B-Natural ontstond op een onverwacht moment; In Gent.

Mensen die me kennen weten dat ik geen vrouw ben van de stad. Zeker vind ik het superleuk om een dag te genieten van leuke eet/koffietentjes, woonwinkels, mooie etalages. Maar na die dag drukte verlang ik weer naar de natuur, de rust, de geuren van het bos. Alleen al omdat ik daar niet verdwaal. In de stad loop ik namelijk een winkel uit. Om dan echt niet meer te weten van elke kant ik vandaan kwam:).

In 2012 was ik een weekendje met mijn man in Gent. Een prachtige stad. De hele dag slenterden we door de straten en hebben we enorm genoten. Op het einde van de dag liepen we terug naar het hotel. Vlak naast het hotel was een winkel waar een zalige geur uitkwam. Ik liep naar binnen en het was zo’n ontzettend prachtige winkel! Het rook er heerlijk, de kleuren waren zacht en alles stond helemaal vol met de meest prachtige zepen. Je zag dat alles met de hand werd gemaakt.

Ik wist op de een of andere manier: Dit wil ik ook, ik ga zeep maken!

In eerste instantie begon ik hobbymatig maar al snel wilde ik meer. Ik ben toen verschillende cursussen gaan volgen en heb samen met een dermatoloog een fantastisch“recept” bedacht. Een prachtige zeep voor 101 huidtypen. Dus ook voor de meest gevoelige huid of een huid die extra ondersteuning nodig heeft. Een zeep waar ik iedereen blij en gelukkig mee kan maken.

Alles wat ik belangrijk vind zit in B-Natural: Wees puur natuur en gebruik natuurlijke producten! De natuur heeft alle kennis, schoonheid en kracht in huis. Daarnaast is de naam aan mij gelinkt omdat de “B” ook staat voor mijn voornaam; Brigitte.

Bij het maken van de zeep haal ik mijn inspiratie uit van de natuur. Ik kies bewust voor biologische en verantwoorde ingrediënten. Ik maak geen gebruik van dierlijke vetten, kleurstoffen of schuim verbeteraars. Alle zepen zijn dermatologisch getest en dierproefvrij. Wel zijn de zepen getest op vrienden, familie en mijn man :)

Samen met gepassioneerde professionals werk ik aan zeep en andere verzorgingsproducten, van de meest zuivere, eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Ik maak zeep zoals die bedoeld is: reinigend, zacht en verzorgend. Zepen die je huid niet uitdrogen, maar voeden en verbeteren. 

B-Natural is nu een echt bedrijf en ik kan niet meer zonder. Er is voor mij niets mooiers als van klanten te horen hoe blij ze zijn met de producten omdat hun huid zichtbaar is verbeterd. 

Ik hoop voor jou hetzelfde te mogen bereiken. 

Liefs

Brigitte

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.