opc_loader

Wensenlijst

Print deze pagina:

Algemene Voorwaarden - B-Natural - gevestigd Herten

KVK nr: 74470299 BTW nummer NL001831701B11

Brigitte Kroos-Francot
Aan de dijk 12 6049 MB
Herten/ Roermond

brigitte@b-natural.nl

Algemeen:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen van B-Natural. De voorwaarden zijn voor een iedereen toegankelijk en opgenomen op de internetsite van B-Natural. 

Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. B-Natural behoudt het recht om ten allen tijden de algemene voorwaarden aan te passen.

Overeenkomst:

Er is sprake van een overeenkomst wanneer een particuliere klant een bestelling heeft geplaatst bij B-Natural. Er is sprake van een overeenkomst wanneer een zakelijke klant een getekende offerte heeft geretourneerd of een bestelling heeft geplaatst.

Product:

B-Natural garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. Alle verzorgingsproducuten worden met de hand gemaakt Dit op basis van natuurlijke ingrediënten. B-Natural streeft er naar om producten zoals weergeven op de website te leveren. Door het ambachtelijke proces kan het zo zijn dat een product afwijkt (kleur, gewicht). Door het rijpingsproces van zeep is het gewicht veranderlijk.

Prijzen:

Alle prijzen op de website zijn inclusief 9% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. B-Natural heeft het recht om prijzen ten alle tijden te wijzigen. De nieuwe prijzen worden niet doorgevoerd voor reeds te leveren bestellingen. Eventuele heffingen voor bestellingen van klanten in het buitenland zijn voor rekening van de klant in het buitenland.

Betaling kan zonder extra kosten via IDEAL
Levering:

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. B-Natural is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending. Aan de leveringsplicht is voldaan zodra de door B-Natural geleverde zaken aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering. Wanneer de bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

B-Natural zal de bestelling z.s.m in orde maken. Uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet danwel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 30 dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Alle genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

B-Natural is niet aansprakelijk, indien de bestellling door overmacht niet kan worden nagekomen. B-Natural behoudt zich in het geval van overmacht het recht de bestelling op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, danwel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is B-Natural gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.

Retourneren:

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst, op eigen kosten, worden geretourneert. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourverzendkosten van jouw adres naar B-Natural zijn voor eigen rekening. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging.

Alleen producten in de onuitgepakte staat, originele verpakking, onbeschadigd en in nieuwstaat verkerende kunnen we terugnemen. In verband met hygienische redenen mogen de verzorgingsproducten niet zijn gebruikt! Voordat je de bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 werkdagen op je rekening. Mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen.

Aansprakelijkheid:

B-Natural is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de producten. Producten van B-Natural zijn niet geschikt voor consumptie. In de beschrijving op de website wordt aangegeven hoe je het product dient te gebruiken. Er wordt bij verzorgingsproducten aangeraden om deze eerst te testen op een klein stukje huid. De aangeboden producten en zepen zijn geen medicijn. Raadpleeg altijd je arts bij huidklachten.

Privacy:

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door B-Natural uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Verzending vindt plaats via MyParcel.
In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Teksten en foto's

Beeld en tekst van de website www.b-natural.nl mogen alleen met toestemming van B-Natural worden gebruikt, ter promotie van B-Natural

B-Natural verzorgingsprodcuten mag niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking. Bij interesse voor private labelzeep: neem contact met ons op.

Cadeauservice:

Als je zeep cadeau wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, we maken er graag iets moois van. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door 'Verzend naar een ander adres' te kiezen bij het bestellen.

Vragen en opmerkingen:

Heb je nog vragen over B-Natural in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: brigitte@b-natural.nl. B-Natural doet er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel mogelijk en met aandacht in behandeling te nemen.