opc_loader

Wensenlijst

Bodywash

Bodywash

De Bodywash.

Ken je dat gevoel dat je het van blijdschap van de daken wilt schreeuwen! Dat heb ik nu want ik mag je zo’n ontzettend mooi nieuw product introduceren. De Bodywash!

Van een aantal lieve klanten kreeg ik de vraag of B-Natural ook een vloeibare zeep in de collectie had. Ik begrijp heel goed dat het soms fijner kan zijn een vloeibare variant te hebben. Ik ben meteen aan de slag gegaan. De vloeibare variant moest een echt een B-Natural product worden. Een complete huidverzorging die van je douche ritueel een enorm feestje maakt. De afgelopen maanden heb ik dan ook heel wat overleg gepleegd en getest samen met mijn lieve laborante. 

Nu mag ik vol trots de Bodywash introduceren. Een vloeibare zeep maar dan totaal anders dan je wellicht gewend bent. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je huid zacht reinigen, soepel en zacht maakt. Uiteraard helemaal troep vrij. Geen chemische toevoegingen of schuimverbeteraars. Dus ook je doucheputje en de natuur worden er blij van.

En als je dat combineert met de bodylotion dan heb je met drie producten een complete huidverzorging. Want zeker nu met de kou mag je je huid best wat extra’s geven.

Dan heb ik wel ook nog een vraagje aan jou. Met B-Natural probeer ik bij te dragen aan minder plastic afval. Als je voor mij de lege fles Bodywash bij het gerecycled afval zou willen doen maakt me dat helemaal blij. Maar dat duurt voorlopig nog heel lang want ook deze Bodywash is zuinig in gebruik maar wel met een super resultaat?

Have a Soapy Day! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.