opc_loader

Wensenlijst

Wat is beter ? Een vaste zeep of douchegel uit een plastic fles..?

Wat is beter ? Een vaste zeep of douchegel uit een plastic fles..?

In deze video geef ik de drie belangrjkste verschillen aan tussen douchegel in een plastic fles ten opzichte van een vaste zeep! Je huid neemt 50% op van alle producten die je op je huid gebruikt. Dat geldt ook voor je douche en badproducten. Super fijn wanneer je dan precies weet welke producten je inzet om je huid te verzorgen.

De drie grote verschillen op een rij:

1: De meeste doucheprodcuten maar ook synthetishe vaste zepen, hebben nauwelijks te maken met zeep. Op de eerste plaats bestaan ze vaak voor 80% uit water. Daarnaast worden in deze producten vooral synthetische ingrediënten gebruikt. Daarin zitten vaak ook behoorlijk agressieve schuimverbeteraars zoals SLS/SLES ( Sodium Laureth of Lauryl Sulphate genoemd. Ook worden er veel kleurstoffen, soms zelfs plastic deeltjes, dierlijk vet of irriterende parfums toegevoegd. In de zepen van B-Natural wordt schuim gemaakt door het toevoegen van kokosolie. Niet alleen voedt kokosolie je huid, het schuimt ook heerlijk! Verder zitten er geen enkale andere stoffen in de zepen dan de genoemde ingrediënten. Dat maakt dat de zepen een heel zuiver product zijn die je huid voeding en verzorging geven.

2: Duuzaamheid en je eigen budget:) Ook dat is heel belangrijk! Zo gaat een zeep net zo lang mee als drie plastic flessen!

3: Hoeveel plastic flessen staan op jou badkamer? We kunnen de wereld allemaal een beetje mooier maken door zelf kleine stapjes te nemen. Een plastic fles vervangen voor een ecologisch verantwoord en duurzaam product?! Super makkelijk! :) 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.