opc_loader

Wensenlijst

Over ons

Ik, Brigitte Kroos - Francot, ben B-Natural. Nu weet je ook meteen waar de "B" nog meer voor staat. Niet alleen voor wees puur natuur en gebruik natuurlijke producten, maar ook voor mijn voornaam Brigitte :)

Zeep gebruik je dagelijks. Mooi als je daar niet alleen schoon, maar ook gelukkig van wordt! 

B-Natural staat voor: Wees puur natuur en gebruik natuurlijke producten. De natuur heeft alle kennis, schoonheid en kracht in huis. Wij zijn verbonden met haar. Bij het maken van mijn producten werk ik samen met de natuur om voor jou de meest luxueuze verzorgingsproducten te maken. Uit dankbaarheid en respect voor de natuur die ons zoveel brengt, kies ik bewust voor biologische en verantwoorde ingredienten.

Mijn inspiratie en kennis haal ik dus voor een groot deel uit de natuur. Daarnaast heb ik ook verschillende cursussen gevolgd. Samen met gepassioneerde professionals werk aan zeep en andere verzorgingsprodcuten, van de meest zuivere, eerlijke en natuurlijke ingredienten. Zeep zoals die bedoelt is: reinigend, zacht en verzorgend. Zepen die je huid niet uitdrogen, maar voeden en verbeteren. Producten die goed zijn voor iedere huid. Ook voor de mensen die een extra gevoelige huid hebben of problemen met hun huid ervaren, zoals acne, eczeem en psoriasis.

Zeep zoals die bedoelt is: reinigend, zacht en verzorgend

B-Natural is mijn passie! Ik word er enorm blij en gelukkig van om eerlijke en luxe verzorgingsprodcuten te ontwikkelen en maken. Ik let hierbij op een aantal zaken. De zeep moet goed zijn voor je huid. Het moet reinigen, maar ook verzorgen. Wat ik ook heel belangrijk vind: ik wil ook zeep maken voor mensen met huidproblemen of een heel gevoelige huid. Een hele uitdaging, maar het lukt! Daarnaast ga ik respectvol om met alles wat leeft. Mijn ingredienten zijn gecertificeerd, duurzaam en plantaardig. En testen op dieren is not done dus. Ik steun verschillende organisaties zoals WNF, Proefdiervrij, Natuurmoumenten en World Animal Protection.

Hoe is het zo gekomen:

In 2012 was ik een weekendje met mijn man in Gent. En of het zo moest zijn, liep ik bij een winkel langs waar zepen werden gemaakt. Ik wist op de een of andere manier: dit wil ik ook, ik ga zeep maken. Zo gezegd, zo gedaan. Klinkt simpel, maar zo is het natuurlijk niet. Ik ben voorzichtig hobbymatig begonnen, maar al snel wilde ik meer. Geen half werk, maar het echte werk. B-Natural is nu een echt bedrijf en ik kan niet meer zonder. Er is voor mij niets mooiers dan van klanten horen hoe blij ze zijn met de producten, omdat hun huid zichtbaar is verbetert. En ik hoop voor jou hetzelfde te mogen bereiken. 

Liefs,
Brigitte - eigenaresse B-Natural