opc_loader

Wensenlijst

Geen BLACK Friday maar GREEN Friday!!

Geen BLACK Friday maar GREEN Friday!!

Geen BLACK Friday maar GREEN Friday!!

 

Dit jaar doet B-Natural, net zoals voorgaande jaren, niet mee aan Black Friday

Vandaag geen extra korting op mijn producten, er was geen kortingsnieuwsbrief, geen schreeuwerige marketing en het ‘gevecht’ met mijn collega’s ben ik ook niet aangegaan.

Aan de ene kant voel ik me ‘verplicht’ om mee te doen met Black Friday ‘omdat iedereen dat doet.’ Maar ondanks dat het geen eenvoudige keuze is doe ik dit bewust niet.

 

Oi…dat klinkt misschien niet leuk. Maar ik zal het uitleggen.

 

B-Natural is mijn steentje dat ik bijdraag een betere wereld. Mijn kernwaardes zijn duurzaamheid en respect voor de natuur. En tegelijkertijd ook eerlijkheid naar jou toe als klant. 

 

Zo weinig mogelijk geld betalen voor zo veel mogelijk spullen: dat is waar het bij Black Friday allemaal om draait. 

Voor al die miljoenen spullen die verkocht worden op Black Friday worden enorm veel hoeveelheden grondstoffen aan de aarde onttrokken. En dan komt er nog de kosten en energie voor productie en transport.

Met de producten van B-Natural probeer ik het milieu zo min mogelijk te belasten. Ik gebruik natuurlijke- of recyclebare materialen, koop klein in om zo overproductie tegen te gaan en denk bij iedere stap bewust na over wat ik kan verbeteren in mijn proces. 

Agelopen jaar hebben we zonnepanelen op ons dak laten plaatsen zodat de stroom die ik verbruik ook groen is. En worden pakketjes met de fiets naar de post gebracht. Ik ben ervan overtuigd dat ieder stapje, hoe klein ook, telt. Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit.

Op die manier krijg jij ook het mooiste product om zelf blij van te worden, je huid te laten stralen en tegelijkertijd de planeet te ondersteunen. 

 

De prijzen die ik hanteer zijn het hele jaar door eerlijk en zo scherp mogelijk voor jou. Ik kan zelf niet zo goed begrijpen hoe het kan dat je met Black Friday zo kan stunten met prijzen. Dan krijg ik de gedachte dat ik de rest van het jaar dus veel te veel betaal…?

 

Natuurlijk zal B-Natural ook af en toe korting aanbieden. Maar alleen als dat past, kan en dat een weloverwogen keuze is. 

En, je ontvangt bij iedere bestelling altijd een extra zeepje of ander cadeautje. Voor een extra glimlach.

 

Maar wat dan wel? Nou een super mooi initiatief!!

B-Natural sponsort Trees for All en gaat voor GREEN Friday?

Dat is namelijk ook een manier van korting geven. Maar wel eentje waarbij ik me super blij en comfortabel voel. Bijdragen aan duurzaamheid en bescherming van onze planeet. 

Want onze planeet kan wel een extra steuntje in de rug gebruiken.

 

Dat betekent bomen planten voor een beter klimaat!

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. 

Daarom plant Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur.

 

B-Natural heeft een aantal bomen gesponsord. Speciaal voor Green Friday. Maar omdat ik het zo’n ontzettend mooie gedachte vind zal ik dit gedurende het jaar vaker doen.

 

Mijn gedachte over Black Friday: Zeker is korting leuk! Ik snap dat helemaal. Maar denk goed na voordat je iets koopt. Wie betaalt er voor jou korting? 

En wil je iets kopen doe het dan bewust. 

Als we dat allemaal doen maken wij als consumenten het verschil ?

Ik kan dé wereld niet veranderen maar kan wel mijn wereld veranderen, en dat kun jij ook. 

 

www.treesforall.nl

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.