opc_loader

Wensenlijst

Smeerwortel en Groene klei

Voor iedereen wiens huid wat extra liefde en aandacht kan gebruiken.

Ingrediënten:

smeerwortel, kokosolie, cacaoboter 

De zeep bevat smeerwortelpoeder en groene klei

Met een heerlijk aardse en kalmerende geur door de etherische olie patchouli, vertiver en spar

c.a. 100 gram

11,00

cadeauverpakking

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een fantastische kruidenzeep waar mijn herboristen hart helemaal blij van wordt! 

Smeerwortel is een van mijn lievelingsplanten. De botanische naam is Symphytum officinale.

De werking van smeerwortel is al eeuwen bekend. De oude Grieken en de Romeinen gebruikten smeerwortel als middel om botbreuken en huidwonden te herstellen. Ook bij spierpijn kan smeerwortel ingezet worden. De plant bevat veel allantoïne dat de genezing van je huid ondersteunt. 

In deze zeep is een smeerwortelmaceraat verwerkt van biologisch geteelde en gedroogde smeerwortel in olijfolie. Twee dagen is de olijfolie even iets verwarmd en rustig afgekoeld. Daardoor heeft de gedroogde smeerwortel zijn werkzame inhoudstoffen afgegeven aan de olijfolie.

Dat maakt dat dit een top zeep is voor je huid. Zo ontzettend zacht. Ook voor je gezicht. Geen trekkerig gevoel maar pure zachtheid.

De toegevoegde groene klei verzacht en ontspant. Groene klei draagt bij aan een minder vette huid of onzuiverheden. 

De combinatie van smeerwortel met groen klei zorgt voor een stralende zachte huid.

Extra informatie

Olijfolie; Houdt je huid jong, zacht, soepel en zorgt voor vochtbalans. Het bevat veel verschillende vitamines en mineralen. Wat ook fijn is: olijfolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Kokosolie; Kokosolie voedt je huid en werkt antibacterieel. De beschermende laag van de huid blijft intact. Je huid droogt niet uit en zorgt voor een heerlijk schuimende zeep.

Cacaobutter; is de ultieme vocht inbrengende boter. Het werkt uitstekend tegen een droge en vochtarme huid. Het is ook een natuurlijke bron van vitamine E. Dit is een antioxidant: het beschermt je cellen in je lichaam tegen vrije radicalen.

Alle ingrediënten van de B-Natural zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen.Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items