opc_loader

Wensenlijst

Pine Tar zeep

Pine Tar zeep

Pine Tar wordt al eeuwen ingezet voor mensen die te maken hebben met huidproblemen of irritaties. Geschikt voor mensen die last hebben van psoriasis en eczeem  

Ingrediënten:

Olijfolie, kokosolie, Pine Tar (denneteer-olie), castor olie, bijenwas

c.a 100 gram

8,00
Kleur

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Pine Tar heeft een anti bacteriele en schimmelwerende werking. De zeep is zeer goed te gebruiken als huidondersteuning voor mensen die last hebben van psoriasis en eczeem. Het verlicht en verzacht.

Ook geschikt als shampoo bar!! 

(Voor meer informatie hoe deze Pine Tar zeep in te zetten als shampoo -  zie ook de shampoo bar)

Wil je meer informatie over de ingrediënten en wat die voor je huid doen? Neem gerust een kijkje op de ingrediënten pagina van deze site. 

Extra informatie

De zeep is dermatologisch getest en dierproefvrij. Wel getest op vrienden en familie:)

Alle ingrediënten van de B-natural-zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen.Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items