opc_loader

Wensenlijst

Bodywash Eucalyptus - a tough of spa

Maak in je badkamer je eigen spa moment met het beste uit de natuur!

Bodywash Eucalyptus - a touch of Spa.

Gemaakt van de meest pure oliën, rijk aan vitamines. Voor een zachte soepele huid zonder irritaties. 

Ingrediënten: Olijfolie, kokosolie, castor olie, glycerine, avocado olie, almond olie en etherische olie Eucalyptus

Fles is 200 gr.

11,95

cadeauverpakking

Kleur

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ik ben ontzettend blij en trots dat ik deze vloeibare zeep aan jullie mag presenteren. Afgelopen jaar vroegen mensen of B-Natural ook een vloeibare variant had. Ik begrijp wel dat het soms fijner is om op bepaalde plekken een vloeibare zeep te gebruiken. Super fijn dat jullie die vraag stelde want zo gingen we vol inspiratie aan de slag.

Uiteraard wilden we geen 'gewone' vloeibare zeep maken. Nee het moest kwalitatief net zo rijk zijn als een vaste zeep. Met natuurlijke ingrediënten, geen chemische toevoegingen of aanvullingen. Alleen maar zuivere pure oliën. Na een jaar ontwikkelen is het dan nu eindelijk zover! Maar liefst twee vloeibare varianten.De Bodywash. Voor je lichaam, gezicht of als handzeep in te zetten.

Douchen wordt vanaf nu niet alleen met de vaste zepen, maar ook met deze vloebare variant een feestje voor je huid. De Bodywash doet veel meer dan alleen je huid reinigen. Het geeft voeding en verzorging. Voor een zachte soepele huid zonder irritaties. 

Let op: Heel even schudden voor gebruik zodat alle ingrediënten iedere keer nog even goed mengen. 

Extra informatie

Ook perfect in te zetten als handzeep. Bijvoorbeeld in de keuken. Wanneer als je een groot gezin hebt en er veel handen gebruik willen maken van zeep is een vloeibare variant een super uitkomst. Je kunt de zeep eventueel ook overschudden in je eigen zeeppompje.

Waneer de bodywash op is kan de fles gerecycled worden met de rest van je plastic afval. 

De zeep is dermatologisch getest en dierproefvrij. Wel getest op vrienden en familie:)

Alle ingrediënten van de B-Natural zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen. Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items