opc_loader

Wensenlijst

Blik voor mini indian rose

Super leuk en handig blikje als mooie cadeauverpakking of om je mini indian rose mee te nemen.

3,50

cadeauverpakking

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

In deze Corona tijd wassen we extra veel onze handen. Dat is super goed om te doen. 

Helaas drogen onze handen door veel zepen vaak uit. Het gevolg is een trekkerig gevoel, roodheid, schilfertjes en andere ongemakken.

Dit blikje past super handig in je tas! Om mee te nemen naar je werk of je kindjes mee te geven naar school.

Zo heb je altijd je eigen super fijne zeep bij je. 

Je handen zullen je dankbaar zijn :)! 

Tip: Je huid en handen kun je een extra verzorging geven door een heerlijke balsem toe te voegen. Voor meer informatie zie ook ' Balsem'.

Extra informatie

Review!

Onze huid... ??

Onze huid is ons grootste orgaan. Onze huid is de belangrijkste barrière tussen ons lichaam en de buitenwereld en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Tegelijkertijd is de huid een orgaan wat gemakkelijk stoffen opneemt en doorlaat. Dit is de reden dat ik het altijd belangrijk vind om bewust keuzes te maken als het om verzorgingsproducten gaat. ?

Afgelopen week gingen de meiden weer drie dagen naar school, vrijdag zaten we na school samen te kletsen totdat ik hun handen zag. De een had hele droge handen en de ander zelfs een “kapotte” huid. Ik besefte me des te meer hoe belangrijk het is om goed voor onszelf en in deze ook voor onze huid te zorgen..

Met alle goede bedoelingen wassen alle kinderen op dit moment ontzettend veel hun handen op school, zowel met zeep als soms ook met handspray, dit is natuurlijk tijdtechnisch sneller met een groep kinderen, maar de chemische rommel is niet iets wat je graag in en op je lijf zou willen. 

Alleen verliezen we de intentie uit het oog... we willen ons en elkaar beschermen.?

Je voelt hem al aankomen... kijk eens naar je handen of die van je kinderen (hun laagje is sowieso al dunner)! Je huid wordt niet alleen droog zonder dat beschermlaagje, het is ook minder goed beschermd tegen bacteriën, schimmels en infecties. 

Ook wij zorgen voor elkaar en voor de ander, we wassen onze handen net zo vaak als de juffen en meesters dit van ons vragen... maar dit doen we met liefde voor elkaar maar ook met liefde voor onze huid!?

Met dank aan @brigitte_b_natural die direct voor mij aan de slag ging toen ik vrijdag met vragen kwam en haar om hulp vroeg. Zaterdag stond ze bij mij voor de deur met een zuivere heerlijke en eerlijke oplossing!??

De schooltassen staan klaar en in beide tassen zit een heerlijk puur en eerlijk zeepje in een handig kindvriendelijk draaiblikje (zodat geen juf hoef te helpen en we meedenken in de afstand ?) en een vers gemaakte olie om de huid in te vetten en te helpen herstellen waar nodig! Dankbaar.. ???

Have a soapy day!??, Liefs Sandy

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items