opc_loader

Wensenlijst

Roos en Kamille

Een verzorgende en helende zeep voor een zachte huid en liefdevolle energie.

Met etherische olie van kamille voor ontspanning en balans.

Ingrediënten:

Roos infuus en roze klei. De zeep heeft als topping rozenblaadjes en kamille bloemen.

olijfolie, kokosolie en cacaoboter

E.O; kamille

c.a. 100 gram 

Geschikt voor de meest gevoelige en droge huid.

10,45

Kleur

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

De geur van rozen is heerlijk. Het is een warme geur die opwekkend werkt. Maar rozen doen veel meer. Roos werkt ontstekingremmend voor je huid. In deze zeep maakte ik van die eigenschap gebruik door een infuus van rozenblaadjes als watercomponent in te zetten. De zeep zit daardoor boordenvol zuiverende en kalmerende inhoudstoffen.

Daarnaast voegde ik de etherische olie van kamille toe. Kamille is helend en laat jou en je huid ontspannen en tot rust komen. Kamille heeft een ontstekingremmende, kalmerende en genezende werking.  Werkt verzachtend bij huidirritaties en de (overgevoelige)-droge huid.

De kleur maakte ik wat intenser door de toevoeging van roze klei. De zeep is daardoor niet alleen prachtig om te zien maar roze klei neemt ook overtollig talg op van je huid. Maar ze doet dat zo zacht dat het geschikt is voor de meest gevoelige en ook de iets rijpere huid.

Extra informatie

Zeep puur natuur, natuurlijke ingrediënten voor jou en de planeet.

Olijfolie; Houdt je huid jong, zacht, soepel en zorgt voor vochtbalans. Het bevat veel verschillende vitamines en mineralen. Wat ook fijn is: olijfolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering.     

Kokosolie; Kokosolie voedt je huid en werkt antibacterieel. De beschermende laag van de huid blijft intact. Je huid droogt niet uit en zorgt voor een heerlijk schuimende zeep.

Cacaobutter; is de ultieme vocht inbrengende boter. Het werkt uitstekend tegen een droge en vochtarme huid. Het is ook een natuurlijke bron van vitamine E. Dit is een antioxidant: het beschermt je cellen in je lichaam tegen vrije radicalen.

Wil je meer informatie over de ingrediënten en wat die voor je huid doen? Neem gerust een kijkje op de ingrediënten pagina van deze site

De zeep is dermatologisch getest en dierproefvrij. Wel getest op vrienden en familie:)

Alle ingrediënten van de B-Natural zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen. Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Alle zepen worden handgemaakt en hebben daardoor hun eigen karakter

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items