opc_loader

Wensenlijst

Calendula zeep

De zon op je huid! 

Deze calendulazeep is een prachtige kuidenzeep. Heerlijk zacht voor je handen, gezicht of lichaam. 

Ingrediënten:

calendula, palmolie, castor olie, cacaoboter en kokosolie 

De zeep bevat gedroogde calendula blaadjes en dode zee klei

Etherische olie lavendel en neroli

c.a. 80 gram

10,45

cadeauverpakking

Kleur

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een zeep waar jij blij van wordt en waarvan je huid een dansje gaat doen:)

In de zeep is een calendula maceraat verwerkt. In olijflie hebben wekenlang biologisch geteelde en gedroogde calendula blaadjes hun werkzame inhoudstoffen afgegeven aan de olie. Daarna is de olie meermaals gezeefd. Deze heerlijke olie is verwerkt in de zeep waardoor de geneeskrachtige werking van de calendula ook in de zeep terug komt.

Calendula officinalis ofwel Goudsbloem; een plant met oranje tot geelkleurige bloemen. De bloemetjes reiken naar de zon om zoveel mogelijk licht op te vangen.Calendula is pure verwennerij voor je huid. Heerlijk om je huid mee te verzorgen. Als je last hebt van een droge of van een schrale huid geeft calendula een geweldige ondersteuning om je huid er weer jong en fris uit laten zien. Ook verzachtend voor de verzorging van kloofjes in handen en/of voeten. Ook werkt het ontsteking remmend en anti-bacterieel. 

Dode zee klei bevat 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen. De concentratie is 7 keer hoger dan klei uit andere zeeën en oceanen. Bovendien is het gehalte aan kalium en magnesium veel hoger. Deze unieke samenstelling is de belangrijkste factor voor de helende eigenschappen. De mineralen werken ontspannend en kalmerend voor de huid. De vochthuishouding van de huidcellen verbetert. Je huid wordt gladder en zacht.

Extra informatie

Zeep puur natuur, natuurlijke ingrediënten voor jou en de planeet.

Olijfolie; Houdt je huid jong, zacht, soepel en zorgt voor vochtbalans. Het bevat veel verschillende vitamines en mineralen. Wat ook fijn is: olijfolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering.     

Kokosolie; Kokosolie voedt je huid en werkt antibacterieel. De beschermende laag van de huid blijft intact. Je huid droogt niet uit en zorgt voor een heerlijk schuimende zeep.

Cacaobutter; is de ultieme vocht inbrengende boter. Het werkt uitstekend tegen een droge en vochtarme huid. Het is ook een natuurlijke bron van vitamine E. Dit is een antioxidant: het beschermt je cellen in je lichaam tegen vrije radicalen.

Wil je meer informatie over de ingrediënten en wat die voor je huid doen? Neem gerust een kijkje op de ingrediënten pagina van deze site

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
10,45