opc_loader

Wensenlijst

Shampoo bar voor hond en kat

Omdat je beste vriendje of vriendinnetje de allerbeste verzorging verdient! 

Een mooie verzorgende shampoo die reinigt zonder de balans van de huid of vacht aan te tasten. 

Ingrediënten:

Olijfolie, kokos olie, palmolie, castor olie, rode klei, activated carbon, chassoul klei

Geur: Eucalyptus & Tea tree

ca 100 gram

8,00

cadeauverpakking

Kleur

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Zeep puur natuur, natuurlijke ingrediënten voor je liefste viervoeter en de planeet.

Meteen een stralende gezonde vacht De shampoo is een vaste zeep, een shampoo bar dus. Het is een mooi alternatief voor vloeibare zeep, want het bevat alleen maar natuurlijke, plantaardige ingredienten en totaal geen chemicalien en plastic. Een heerlijke verfrissende shampoo bar voor je hond of kat. Schuimt heerlijk en verzorgt en voedt haar en huid. Een zijdezachte vacht en een gezonde hoofdhuid. Hij staat ook onder de shampoo bar want deze Olive & Clay zeep is ook fantastisch is voor je eigen haar. Een heerlijk zachte shampoo bar om te delen met je allerbeste vriendje of vriendinnetje:)

Vertroetel je hond of kat met de heerlijke geur van Eucaliptus & Tea tree. Na het wassen spoel je snel de zeep en geur ook weer uit de vacht. Je hond of kat zal je dankbaar zijn. Want hoezeer wij mensen vaak houden van geurtjes, zij denken daar vaak anders over:). En na het wassen geen "natte hond" geur! Dat is voor jou ook wel heel fijn.

En de prachtige kleuren zijn gemaakt door verschillende soorten klei. Vulkanish as, Rode klei en Chassoul klei. Een juweeltje om te zien. 

Extra informatie

Nio is mijn allerbeste vriendje.

Nio is een Sheltie. Een ontzettend lieve hond. Alhoewel hond....ik zie hem ook wel als mijn hondenkindje :)

Dat maakt dat hij alleen maar het ALLER-beste verdient. Vandaar deze zeep speciaal voor hem. (alhoewel...de zeep is zo heerlijk dat er ook een stuk op mijn eigen badkamer ligt te stralen).

Nu kun jij en je huisdier genieten van de meest zuivere en zachte verzorging. 

De zeep is dermatologisch getest en dierproefvrij. Wel getest op mezelf en een aantal vriendjes en vriendinnetjes van Nio:). Stuk voor stuk zeer tevreden hondjes en baasjes.

Zeep zonder waterballet. Doordat het een blok zeep is kun je de zeep plaatselijk toepassen bij bijvoorbeeld modderpootjes of hem over de hele vacht gebruiken. Bijkomend voordeel is dat je tijdens het wassen niet hoeft te stoppen om nieuwe zeep te pakken uit een fles. Dit was namelijk altijd HET moment voor Nio om zich lekker uit te schudden:) Gevolg was dan dat ik net zoveel shampoo had dan Nio:). Met een blok zeep in je hand voelt het voor je hond of je hem aan het aaien en knuffelen bent. Nio is een stuk kalmer en ik kan veel schoner werken. Nu is wassen een heerlijk gezellig momentje samen

Alle ingrediënten van de B-Natural zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen.Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Laatst bekeken items