opc_loader

Wensenlijst

Ode aan het Landschap zeep

Ingrediënten:

olijfolie, kokosolie en cacaoboter

lavendel en neroli

c.a. 80 gram

8,50
cadeauverpakking
Kleur

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ode aan het Landschap!

Met heel veel liefde voor de natuur en ons limbugse landschap is deze zeep samengesteld.

Ik volg de Stichting Limburgs Landschap (SLL) al een hele poos. Een ongelofelijk mooie stichting die alles doet aan natuurbehoud. SLL heeft als doel het veiligstellen van waardevolle landschappen natuurgebieden in Limburg, inclusief de daarbij behorende monumenten. 

Al jaren ben ik actief betrokken bij het opruimen van zwerfafval en het organiseren van verschillende Clean-Up actie's rondom de maas. En sinds kort mag ik me dan ook nog vol trots vrijwilliger noemen bij deze genoemde stichting!

Deze zepen zijn speciaal gemaakt om een extra steentje bij te dragen aan deze mooie stichting. Een gedeelte van de opbrengst wordt dan ook geschonken aan de SLL.

De topping van de zeep bestaat uit bloemen die ik geplukt en gedroogd heb van velden die worden beheerd door Stichting Limburgs Landschap. Ieder stukje zeep is daardoor anders. De bloemen zijn; korenbloem, kamille, robertskruid, vogelwikke en streepzaad.

De onderste laag is gemaakt met groene klei. Dit om de kleur van de velden weer te geven. Maar daarnaast is groene klei ook zeer zuiverend voor je huid. Het verwijdert dode huidschilfers, geeft versteviging en ondersteunt de genezing bij huidirritaties. 

De geur is die van zachte lavendel en neoli. Deze geuren geven je ontspanning, rust en verfrissing.

Extra informatie

De zeep is dermatologisch getest en dierproefvrij. Wel getest op vrienden en familie:)

Alle ingrediënten van de B-Natural zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen. Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Nieuwschierig geworden naar het mooie werk van Stichting Limburgs Landschap?

Hierbij de website : https://www.limburgs-landschap.nl

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items