opc_loader

Wensenlijst

Ranonkel

Een prachtige pure, voedende en natuurlijk zeep voor handen en lichaam

Ingrediënten:

olijfolie, kokosolie en cacaoboter

lavendel, neroli

De kleur is gemaakt met roze en gouden mica 

c.a. 80 gram

8,00
cadeauverpakking

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een heerlijk zachte zeep voor je lichaam en handen.

Geinspireerd door de Ranonkel. Een prachtige bloem die door de zachte glans en kleur terug komt in de zeep. Het is een Swirl waardoor iedere zeep zijn eigen karakter heeft.

De bloem groeit in het wild in een drassige omgeving. Ik vind dat wel inspirerend...soms moet je even door de modder om daarna te shinen!!

Extra informatie

Olijfolie; Houdt je huid jong, zacht, soepel en zorgt voor vochtbalans. Het bevat veel verschillende vitamines en mineralen. Wat ook fijn is: olijfolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Kokosolie; Kokosolie voedt je huid en werkt antibacterieel. De beschermende laag van de huid blijft intact. Je huid droogt niet uit en zorgt voor een heerlijk schuimende zeep.

Cacaobutter; is de ultieme vocht inbrengende boter. Het werkt uitstekend tegen een droge en vochtarme huid. Het is ook een natuurlijke bron van vitamine E. Dit is een antioxidant: het beschermt je cellen in je lichaam tegen vrije radicalen.

Alle ingrediënten van de B-Natural zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen.Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
8,00