opc_loader

Wensenlijst

Calendula zeep

De zon op je huid !

Deze calendulazeep is een prachtige kuidenzeep. Heerlijk zacht voor je handen, gezicht of lichaam. 

Ingrediënten:

calendula, palmolie, castor olie, cacaoboter en kokosolie 

De zeep bevat gedroogde calendula blaadjes en maanzaadjes

c.a. 80 gram

8,50
Kleur

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een zeep waar jij blij van wordt en waarmee je huid een dansje gaat doen:)

In de zeep is een calendula maceraat verwerkt. In olijflie hebben wekenlang biologisch geteelde en gedroogde calendula blaadjes hun werkzame inhoudstoffen afgegeven aan de olie. Daarna is de olie meermaals gezeefd. Deze heerlijke olie is verwerkt in de zeep waardoor de geneeskrachtige werking van de calendula ook in de zeep terug komt.

Calendula officinalis ofwel Goudsbloem; een plant met oranje tot geelkleurige bloemen. De bloemetjes reiken naar de zon om zoveel mogelijk licht op te vangen.Calendula is pure verwennerij voor je huid. Heerlijk om je huid mee te verzorgen. Als je last hebt van een droge of van een schrale huid geeft calendula een geweldige ondersteuning om je huid er weer jong en fris uit laten zien. Ook verzachtend voor de verzorging van kloofjes in handen en/of voeten. Ook werkt het ontsteking remmend en anti-bacterieel. 

Extra informatie

Zeep puur natuur, natuurlijke ingrediënten voor jou en de planeet.

Olijfolie; Houdt je huid jong, zacht, soepel en zorgt voor vochtbalans. Het bevat veel verschillende vitamines en mineralen. Wat ook fijn is: olijfolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Palmolie; Uiteraard gebruikt B-Natural alleen volledig verantwoorde palmolie. Het is een krachtige antioxidant die je haar en huid heelt van huidbeschadiging. Het werkt als een intensieve conditioner en moisturizer.        

Kokosolie; Kokosolie voedt je huid en werkt antibacterieel. De beschermende laag van de huid blijft intact. Je huid droogt niet uit en zorgt voor een heerlijk schuimende zeep.

Cacaobutter; is de ultieme vocht inbrengende boter. Het werkt uitstekend tegen een droge en vochtarme huid. Het is ook een natuurlijke bron van vitamine E. Dit is een antioxidant: het beschermt je cellen in je lichaam tegen vrije radicalen.

Castorolie; Deze olie staat bekend om de reinigende en voedende werking. Zo wordt castorolie aangeraden bij een droge (en ook verouderde) huid. 

Wil je meer informatie over de ingrediënten en wat die voor je huid doen? Neem gerust een kijkje op de ingrediënten pagina van deze site

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items