opc_loader

Wensenlijst

Brandnetel zeep

Lentekriebels? Geef je huid een voorjaarskuur.

Je hoeft niet bang te zijn voor een prikkend zeepje :) 

Deze brandnetelzeep is een prachtige kuidenzeep. Heerlijk zacht voor je handen of lichaam. 

Ingrediënten:

olijfolie, kokosolie en cacaoboter

lavendel, neroli

De zeep bevat gedroogde brandnetelblaadjes

c.a. 80 gram

8,00
cadeauverpakking

100% Natuurlijk
Pure verzorging
Eigen productie

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Brandnetel bevat een grote hoeveelheid antioxidanten en heeft daarom een zeer goed anti-aging effect. Het is verzachtend en helpt bij het reguleren de talgproductie van je huid. 

Zin in een lente-verwen-jezelf kuur?

Gebruik deze zeep voor je huid en maak tegelijkertijd een heerlijk infuus/ thee van brandnetel. Brandnetel bevat veel vitamine A en C en daarnaast ook nog andere prachtige gezonde mineralen zoals ijzer, kalium en calcium.

Receptje voor een brandnetel thee/ infuus;

- Pluk het jonge blad van de brandnetel. De eerste 5 of 6 blaadjes van de top

- Laat het water koken. Als het water gekookt is en ietsje afgekoeld de brandneteltoppen in het water doen.

- Dek het kopje af met een schoteltje zodat alle etherische olie in je infuus blijft en niet kan verdampen

- 15 min wachten

- Voeg eventueel wat honing toe en genieten maar!

ps; Pluk alleen voor eigen gebruik wat je op dat moment nodig hebt. En pluk uiteraard niet langs bermen of een hondenuitlaat plek:)

Extra informatie

Olijfolie; Houdt je huid jong, zacht, soepel en zorgt voor vochtbalans. Het bevat veel verschillende vitamines en mineralen. Wat ook fijn is: olijfolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Kokosolie; Kokosolie voedt je huid en werkt antibacterieel. De beschermende laag van de huid blijft intact. Je huid droogt niet uit en zorgt voor een heerlijk schuimende zeep.

Cacaobutter; is de ultieme vocht inbrengende boter. Het werkt uitstekend tegen een droge en vochtarme huid. Het is ook een natuurlijke bron van vitamine E. Dit is een antioxidant: het beschermt je cellen in je lichaam tegen vrije radicalen.

Alle ingrediënten van de B-Natural zepen zijn verantwoord en gecertificeerd. Zoveel mogelijk maak ik gebruik van biologische producten. De natuur en onze planeet zijn mij zeer dierbaar, daarom hou ik - waar ik kan - rekening met het kopen van eerlijke grondstoffen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de verzending van de zepen.Er worden geen dierlijke vetten gebruikt. De zeep bevat geen kleurstoffen, alcohol, parabenen of siliconen. Ook gebruik ik geen agressieve sulfaten (SL(E)S) en schuimverbeteraars.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items